Engkorang Yang Best

Saturday, April 24, 2010

sakit kepale.....

Assalamualaikum...


kepala aku sakit...

aduyai..kepala tetibe berdenyut denyut la plak..bukan berdenyut kat atas kepala..tp berdenyut kat area mate...apsal ntah..nak kate aku ta pakai spek, da memang2 aku ta bukak da spek nh...takan rabun aku bertambah ag...aduhhh..tanak la wei..aku kalau bley tanak da pakai spek nh...rase cam ader bende halang jek kat mate aku nh...nk pakai konteks lens lagi lah aku tanak...kalau ta leceh tape, nh kang nk kene cuci bagai la..taleh bwk tdo la..tuh yang payah...spek yang aku gune nh pown kengkadang aku luper letak mane, time tdo pown luper nk tanggal, nh plak nk kene gune konteks lens..mampos ta bukak la mate aku pas nh..

b4 semayang maggrib tadi aku da usha minyak bam serai shasha...lam ati da kate...chantekk..ader minyak..ley gak aku sapu kat tengkuk...pas da sapu sumer, aku g smayang maghrib...pas abes maghrib, hengatkan ilang sakit pale tuh..rupe2nyer lagi bertambah..aduyaiii...nk tdo aku malas..sebab kang da ta bangun...asgment ader lagi yang ta buat..sok nk shooting...tinggal lebey kurang 5 minggu camtuh la aku kat cnh..perghhh..giler r..banyak bende ta setel ag siot...huu

ok k..aku ngah rajen nk siapkan buku da making tuk grup aku nh..ngah try nk gune software photoshop element...baru nk explore...ta penah2 aku gune b4 nh...sesape yang terer gune software nh tulun2 la ajar ek...huu

adios...
assalamualaikum...

1 kutukan sopan diterima:

Alynn Notnot said...

tak try sapu minyak cap kapak ke? btw get well soon!

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design