Engkorang Yang Best

Tuesday, April 20, 2010

biler malaysia main tuk world cup....

Assalamualaikum...


tadi dengar hotfm...pastuh ader 1 berita pasal bola ngan 1 lagi pasal jpj..kompom2 la yang bola jadi pilihan aku dulu an..then td terus search pasal bola...rupe2nyer pasal team barcelona yg kene naek bus selama 2 ari ke milan untuk bertemu real madrid esok....giler semangat kan??ye lah, dengan keadaan ruang udara amerika yang ta berapa ok akibat letusan gunung berapi tuh, barcelona ta ley la nek aeroplane aka kapal terbang....

real madrid vs barcelona

bayangkan lah, aku yg nek bus 7 jam dari perlis nk blik n9 tuh pown da terasa penat giler, nh plak nk nek bus 2 ari..pastuh nk men bola ag...tgk, semangat pemain2 barcelona...giler kentang kan...yeayy....walaupown aku ta sokong barcelona, [mu tetap no1 okeh] tp aku kagum ngan semangat dorg..chaiyok2 barcelona...kalau real madrid kalah aku tataw r...

cube lah player malaysia nh ader semangat cmtuh.kan best..mesti bola malaysia takan seteruk skang..entah r..susah nak kater..sebab org akan kater jgn same kan player kiter ngan player luar...sebab player kiter bukan cam player luar...tetibe aku terase nk tgk sgt malaysia main tuk world cup...perghhhh...giler tinggi harapan aku an...tp ta mustahil kan kalau 1 ari nanti malaysia leyh men tuk world cup asalkan semangat ngan disiplin player tuh sendiri..=))

ok lah...t aku hapdet ag..

adios..
assalamualaikum....


1 kutukan sopan diterima:

sebelas said...

tak per lah sekali sekala nak bas..hehehe..dapa semua kan dh dibayar gaji mahal :D


http://nomborsebelas.blogspot.com/

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design