Engkorang Yang Best

Wednesday, April 21, 2010

korg nak topup free ta??

Assalamualaikum...


hye korg2 sumer..baru jek nk shut down lappy nh sebab nk tdo da..tp terpk lak satu idea..tgh tgk2 kat kire kire kat blog aku nh, aku terpk satu idea yang aku rase cam best gak r...td time tgk ruangan kire2 kat blog aku, tetibe aku rase cam da dekat ngan no 2885...yeayyy..aku sgt suker no 2885 tuh...ader r sebab nape aku suker...biar je r aku suker sorg yer kwn2..=))

disebabkan aku suke,so wat sumer2 blogger yg rajen dtg blog aku nh, korg nk topup free ta??tade la banyak mane pown..rm10 jek, tp lepas la kalau korg nk gayut lebey kurang 30 minit ++ cmtuh lah..

untuk org yg bertuah...=))

ok cmnh...sesape yg bace blog nh, pastuh time tuh kat tempat kire2 tuh ader no 2885, korg terus print screen then email kat aku yer...sebab korg pembaca bertuah yang akan dpat topup tuh...senang kan??

email aku : viruznoty@gmail.com

5 kutukan sopan diterima:

joegrimjow said...

contest ku sempat lg join i
;)

Melz said...

hohoho kena usha sampai 2885 nie ;]

akan cube !

Nisa A. said...

waahhh topup free..!!
hahaha~

FITRIHADI said...

lambat lagi..sekarang baru 2571 adoii :p hehe

- fitrihadi.com -

Miss Shizu said...

joegrimjow >hee..=))

melz > jom2...usha2 slalu sini..=)

fitri >kene la slalu usha kalau nk dapat..=]

nisa a. > tuh je yg tuan tanah nh mampu bg..huu=]

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design