Engkorang Yang Best

Monday, April 12, 2010

Contest "Tunjukkan Bakat Anda"

Assalamualaikum....


Ptg tadi aku terajen g merayap2 kat blog...kire cam lawatan smbil belajar mencari ilmu la..ngee..=)..poyo jek kan..hahha..nak wat cmner..dah tu memang aku..bukan yang poyo tuh...yang rajen merayap ke blog2 laen tuh la..hahahaha...

ooopsss...da terlebey2 lak merapu...ok k..straight to pasar malam da point k...best plak blogwalking petang tadi..nak taw apsal??aku jumpe banyak sgt contest..disebabkan aku nh ta penah masuk mane2 contest yg blogger2 malaysia nh anjurkan, so aku wat keputusan nk join sumer2 contest yg aku jumpe tadi...aku dah bookmark page2 yg ader contest tuh okeh..tgk, punyerla semangat nk join...hahaha..

yg 1st nh biar aku post yg nh dulu la...Contest "Tunjukkan Bakat Anda"..contest nh dari Cik Ery Farieha...kalau korg2 pown minat nk join gak jom r..klik SINI...


So, tadi aku pown dengan penuh semangat juang yang tinggi di tambah dengan perasaan teruja sebab pes time join contest nh..hee..akhirnya usaha yang hampir 2 tahun jam tuh membuahkan limau mandarin dan tembikai hasil...


###########

########

####

#

tarrrraaaaaaaaa...=)


ini aku buat..=]

ini yg ke2


So...nh jek untuk malam nh...Aku maw tidur ya..Esok mahu ke kelas..
adios..
assalamualaikum....

5 kutukan sopan diterima:

cik zatil said...

hei rajinnye kamu lalin
semoga berjaye! yeay!

:)

Ery Farieha said...

wewitt
pink gitu!
heee
thanx join~

cruelgurlz said...

cik zatil > hee..busyan la sis duk cnh..tuh yg try nh..mekaseh yer..=)

cruelgurlz said...

cik ery >hee..=)

Ery Farieha said...

aha
boleh2 :) rajennye~

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design