Engkorang Yang Best

Tuesday, January 4, 2011

Tips Untuk Pujuk Pakwe Yang Tengah Merajok

Assalamualaikum


salam petang korang korang semua.yeahhh.setel barcode aku.semetara budak 2 orang tuh tengak susun,apa kata aku lepak depan pc sambil update belog cap lembu aku ni.konon konon aku buat kerja la.takde lah kantoi dengan bos aku menyalahgunakan harta syarikat.hahahaha.

itu hari aku ada bagi tips camana nak pujuk awek korang an kalau dia merajuk.apa?korang tak pernah baca?ceh,korang ni.nampak sangat jarang masuk sini.taw la blog aku ni tak femes cam blog awek kfcm tuh,(ceh,banyak banyak blog yang femes apsal blog awek kfcm gak yang aku sebut?nampak sangat jeles weh.hahaha) tp korang jangan la kecik kan hati aku dowh.baik korang pujuk aku balik.cepat la.aku tunggu ni.(sila sepak selaju yang mungkin budak ni.dia kurang kasih sayang.hahahaha)

ok back to da topic.ceh,tetiba terspeaking la pulak.hahaha.bagi yang tak pernah baca tips pujuk awek korang picit kiri tikus tikus korang kat SINI pastuh ambik new tab.dah buat?bagus.ni yang sayang korang lebih ni.kali ni aku nak bagi pulak tips pujuk pakwe korang yang merajuk.weh,ada ker lelaki merajuk?bapak ahh.gedix siot.hahaha.tapi takpe,aku bagi jugak tips nak pujuk yer.berkesan tak berkesan tuh bergantung pada faktor usia,rupa paras dan jati diri korang yer.kejadah nya pulak nak masuk jati diri ni.takpe.abaikan.

1.kalau pakwe korang mula memuncung mulut
- yang ni senang.apa kata korang muncung kan jugak mulut korang.tapi jangan pulak korang mengadap dia.kang lain jadinya.aku tak campur.korang duduk sebelah dia.then,korang muncung kan jugak mulut korang.tengok muncung sapa paling panjang.paling tak pon,korang ambik hanger gantung kat mulut pakwe korang.mana lah taw muncung dia panjang sangat sampai boleh gantung hanger.

2.kalau pakwe korang dah mula tenung korang macam nak telan (alah,dia bajet dia dah habis garang lah tuh)
- korang tenung balik dia.tenung sambil tengok mata sapa berkelip dulu.kalau mata dia berkelip dulu,korang jerit yes kuat kuat.sebab korang dah menang main lawan lawan mata.

3.kalau pakwe korang mula start nak tengking korang sambil tangan dah ready nak sepak korang
- apa kata bila dia dah start tengking tuh kan,korang start lah menyanyi lagu sep sep sep,bom bom bom.korang ready tengok bila dia nak hayun tangan dia.agak agak nak sampai kat korang jek,korang sambut tangan dia.ajak main sep sep tangan.korang kena siap sedia selalu sebab takut hayunan tangan pakwe korang tuh kang terlebih laju.silap silap korang tercampak pulak kang.

4.kalau pakwe korang tak call atau sms korang dalam tempoh masa yang agak lama
-korang jumpa dia.p ambik henpon dia.tukar dengan henpon korang.kalau takot kantoi,korang ambik segala kredit yang ada dekat hepon pakwe korang tuh.apa jadah ada henpon tapi tanak kol korang kan?baik korang guna untuk talipon pakwe korang yang lain.settle.

5.kalau pakwe korang dah masuk kereta & siap sedia nak bla
- pastikan time tuh dia dah hantar korang sampai betol betol depan rumah.bila agak agak dia nak bla,korang lambaikan tangan korang kat dia sambil ucap terima kasih sebab dah susah payah hantar korang balik.

ok.tuh jek dulu.nanti aku fikir lain.kalau korang nak cuba takde hal.tapi pastikan pakwe korang tak hensem langsung & korang pulak memang stok kalau sape dapat memang tak kan cari lain dah.kalau korang fikir korang nak dapat sorang pakwe pon susah,jangan guna tips ni.aku risau korang tak kan dapat pakwe terus kang.time tuh jangan salahkan aku yer.

nota ibu jari --> aku dah single sekarang.borang permohonan boleh download kat fb aku.hahaha.tetiba promote diri.apa kes?

adios
assalamualaikum

6 kutukan sopan diterima:

EmanCloud said...

hahaha lawan amte tu x leh blah. kire terus hilang marah lah bf? ahha

Cik Tqah said...

haha..terbaek.. xde pakwe pon xpe :P

Miss Shizu said...

EmanCloud -->hahha.yang tuh kene try dulu.aku tak penah try lagik.hahhaha

Cik Tqah --> hehehe..=)

saye mejai said...

hahahhahaha. nice one.

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

muahaha,,,

xbleh bla weii

Miss Shizu said...

saye mejai -->hehehe...suh awek lu cube..haha

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN -->hahaha

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design