Engkorang Yang Best

Thursday, January 6, 2011

sangat sangat down tapi saya still nak ketawa jugak

Assalamualaikum


mud nak update blog sangat sangat lah ke longkang malam ni.tapi aku paksa jugak untuk update sebab ada benda yang aku nak share.siriusli aku down sangat sangat malam ni.tambah tambah bila tengok fb orang tuh yang on9.bila tegur buat tak taw jek.sedeh weh.tapi aku boleh jek ketawa lagi.hahhahaha.

nak buat macam mana.dah orang tak nak.takan aku nak paksa.5 bulan lebih weh aku tunggu dia balik.tapi entah la.tetiba jadi macam ni aku down sangat.bila aku kol tetiba orang lain.nampak sangat tak yang dia memang dah tak perlukan aku lagi?

hey,kata manusia beku?apsal kau tetiba jadi cair malam ni?rilex beb.buat tak tahu sudah..

memang aku cuba untuk jadi manusia beku.tapi aku pon manusia biasa.sekeras mana aku cuba ubah diri aku,tapi sisi kelembutan seorang perempuan tetap ada.tengok,aku dah mula siyes pasal ni.demm.

dah lah sijil sijil aku satu fail hilang.puas dah aku geledah satu rumah.haram nak jumpa.tensen weh bila jadi macam ni.memang dugaan tahun baru betul.tapi takpe.aku akan cuba bertahan selagi aku mampu.cuba buat setenang air dikali yang mungkin.

kali ni aku puji diri aku beb.memang hebat sangat sebab kali ni aku tak menangis lagi dah.agaknya sebab dah selalu sangat kot kena macam ni.petang tadi aku try call dia lagi.dapat.yang bestnyer orang lain yang angkat.lagi best bila nombor tuh sekarang ni orang pakistan yang guna.hahahahaha.sengal kan aku?

dah lah.aku nak p sambung main poker.layan jiwa ni kang sampai ke subuh tak sudah.sekarang ni aku dah set kan dalam kepala.single is better.aku nak keluar dengan sesapa pon takde hal.nak merayap pon takder orang nak marah kecuali mak abah aku.

tengok budak ni still boleh senyum lagi kan?=))

papai.


nota kaki kanan --> untuk kali ke 2 aku sakit yang sangat sangat sebab menunggu.yang dulu setahun.lagi lama.kali ni 5 bulan jek.tapi sakitnya tuhan jek yang tahu.

adios
assalamualaikum..

5 kutukan sopan diterima:

EmanCloud said...

semoga kaki mampu blari seribu batu.

Shahiran said...

ohh... ini biasa ini..

Amiey White said...

s a b a r :)

Aizuddin Hanis said...

sabar jelah...y penting mu mmg smlm..huhuhu~~

Miss Shizu said...

EmanCloud -->doakan aku kuat nak tempuh masa depan yang aku tak tahu macam mana.

Shahiran -->thanx.pada kau mungkin biasa.tapi pada aku ini sesuatu yang luar biasa.=(

Amiey White --> thanx..=)

Aizuddin Hanis -->thanx beb.mu menang dah buley ubat sket luka aku.hahaha

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design