Engkorang Yang Best

Thursday, January 20, 2011

cara mudah nak up trafik..kalau tak cuba memang menyesal...

Assalamualaikum.tak jawab dosa eh..


salam tengah hari semua.apa menu lunch korang hari ni?aku baru sampai rumah.p dapor tengok puan emak dah siap masak gulai daging campur kentang.perghhh.memang meleleh la ayaq liur.aku nak p makan sat.jap lagi aku sambung.


*****************

errrkkk.alhamdulillah.kenyang dah.syukur dapat makan lagi.ok nak start taip entry baru dah.bila dah kenyang baru ada idea nak merepek.korang dah makan dah?apa?diet.jadah weh nak diet nyer.p lah makan.tak guna diet diet ni sampai tak makan.nak diet tak salah,tapi kena pandai la diet tuh.aku penah post entry pasal diet paling mudah.nak baca p godek entry lama aku.aku dah tak ingat.

dari korang diet tak tentu pasal ada baik korang puasa.pakej terus.dapat diet sekaligus dapat pahala.ye lah,dari korang tak tentu hala tak makan nasik,tapi mengunyah jajan.serupa tak payah.baik korang makan nasik,kenyang pon kenyang.

ehh,aku nak story pasal trafik tadi,sekali da merepek ke tempat lain da.alamak,dah dekat pukul 2 la.aku nak siap siap p opis da ni.kang lambat pulak.kang kat opis aku story eh pasal trafik.hehehe

nota kaki tangan --> ni antara contoh entry yang sengaja nak up trafik.hahaha.jangan marah aa.tajuk lain,tapi cerita lain.hampeh..sori guys..

adios
assalamualaikum

8 kutukan sopan diterima:

bact said...

kah kah kah
1 je gua nk gtaw

CHIL-A-KAK!!!!!

relevan said...

Macam tu ka Haha!

saye mejai said...

ahahahah. nice one. memang bnyk je orang gune cara mcm ni :)

saye mejai said...

ahahahah. nice one. memang bnyk je orang gune cara mcm ni :)

six.september said...

ok. dah terkena. haha

MiszMaryaNe said...

rse tertipu,
huhuhuhu

Mknace said...

:) :) :)
hahaha.. tajuk terbaik. isi tajuk aje
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Miss Shizu said...

bact --> kehkehkeh..

relevan --> macam tu ja..

saye mejai --> tuh yg nak ikut peredaran zaman skang..=p

six.september --> lu kena beb..

MiszMaryaNe --> jangan marah aa..

Mknace --> hak hak hak..

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design