Engkorang Yang Best

Monday, January 3, 2011

Berbaloi kah setia aku?

Assalamualaikum


tak taw nak marah,sedih atau hati kering sekarang ni.entah.jiwa aku kosong macam air kosong.sumpah tak tipu.siyes weh.aku tak boleh nak pikir apa apa dah.

hey rilex beb.kata manusia beku.apa kes nak sedih sedih?apa hal nak menjiwa pulak memalam ni?


baru senja tadi aku cakap dengan mak.

aku : mak,sekarang ni akak dah tak kawan dengan sape sape.
mak : apa lak?
aku : malas la.nanti mak cari calon tuk akak eh?
mak : (=

padahal time aku cakap tuh aku memain jek weh.tak sangka betul betul jadik weh.

saya tunggu dia,tp......

tengok ticker kat atas tuh.5 bulan 2 minggu 2 hari aku dah tunggu dia.tadi nampak dia on9 kejap.pastuh aku try kol fon dia,dapat.nampak tak dia memang dah balik malaysia?ke kapal dia lalu kat pd jek.datz why lah ada line fon.okeh,yang tuh ayat nak sedapkan hati aku jek.kenapa dia tak bagitahu aku dia dah balik sini?kenapa aku tak tahu dia dah balik?

dia baru sampai lah tuh.tak kan terus nak terjah kau.mesti dia nak rest.jumpa famili dia.tambah tambah ayah dia kan meninggal time dia atas kapal dulu.bagi lah dia masa nak jumpa famili.paling tak pon p lawat kubur arwah ayah dia.kau ni,cepat sangat jatuh hukum la shizu.rilex beb.lagipun kredit dia takde nak kol kau.sabar la.esok lusa mesti dia kol.tak menyempat nyempat lah kau ni.

ok.mungkin tuh sebab dia tak gtaw aku.dah cukup.aku dah taknak pikir lagi.aku dah kol dia,tai tak angkat.cukup lah.esok lusa kalau dia ada kol ada lah.kalau takde,takde.jangan nak berharap lagi okeh.

dah.malas nak taip lagi.aku da tak boleh nak fikir pape.




nota jari kelingking -->buat awak yang saya maksudkan,kalau awak datang blog ni,sori sangat sangat.saya takde niat nak bagitahu semua orang.tapi blog ni tempat saya luahkan apa yang saya rasa.sebab tuh saya pernah mintak izin nak cerita pasal awak dalam blog ni dulu.saya mintak maaf lagi sekali.

adios
assalamualaikum.

2 kutukan sopan diterima:

AISHA INANI said...

penantian satu penyiksaan kan?
tapi u are penayabar kan?
all in your heart, tunggu la selagi mampu, dah tak mampu........ jgn paksa diri keyh?

Miss Shizu said...

aisha --> sangat sangat seksa.tapi kalau orang dah tanak kat kiter, takan nak pakse..saye tak de la penyabar sangat.biasa jek.tp ntah lah.tak boleh nk pk.zero...=(

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design