Engkorang Yang Best

Wednesday, January 12, 2011

Aku Menang Contest...=)

Assalamualaikum.tak jawab dosa.=)


selamat pagi semua.pagi gilos aku update blog.sangat rajin yer kawan kawan.dan yang paling penting saya dah tak tido lagi lepas subuh.see,satu peningkatan dan perubahan yang sangat sangat ketara.maka,gunalah produk cap AYAM.ianya membantu melancarkan penghadaman serta melancarkan perjalanan anda sepanjang hari.ok dah.mengarut jek semua ni.hahahaha.saja nak bagi korang gelak pagi pagi.takde lah korang tensen kan?hehehe

pagi ni sangat sangat bersemangat okeh.aku ulang lagik sekalik,BERSEMANGAT.tengok,siap caps lock lagi nak semata mata nak suruh korang pon semangat sama.hehehe.sebenarnya nak update malam tadi.tapi dah disebabkan uretra aku asyik penuh jek,so aku update la pasal tuh.terlupa terus nak story kat korang apa yang aku nak story sebenarnya.

petang semalam balik dari opis,terus mengadap depan laptop.bajet nak update satu dua cerita.tapi haramm...terus p kat dashboard kereta,nampak contest yang aku join tahun lepas dah umumkan pemenang.nak tahu contest apa click SINI.sangat sangat bangga okeh bila nama aku tersenarai.wahhh,sangat hebat okeh.tak sangka boleh menang.hahahaha.sangat bangga.lepas dah tengok nama aku tersenarai,cepat cepat aku post address aku kat komen incik takde nama.nampak tak keterujaan aku nak hadiah tuh?hahahaha. 

kepada incik takde nama,thanx sangat sangat yer.tak sabar nak tunggu hadiah sampai rumah.harap harap dapat tshirt.hehehe.=)

okeh tuh jek nak story.nak siap siap da nak p kerja pulak.t ada masa aku stroy lagi.papai

adios
assalamualaikum

3 kutukan sopan diterima:

Idayu Suraya said...

tahniahhh menang kontes..kite taktau le cemane nak join2 kontes ni.....selamat bekerja.....tata

Heidi Shafiq said...

tahniah beb.. klu ko x suke hadiah tu hantar kat umah aku tau.. :P

Miss Shizu said...

Idayu Suraya -->thanx...=)

Heidi Shafiq --> hahaha...aku anta kertas yg balut hadiah bleh?hahahaha

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design