Engkorang Yang Best

Tuesday, January 11, 2011

OMG!!! Naik Tren Pakai Seluar Dalam Jek

Assalamualaikum.tak jawab dosa.=)

tajuk tak boleh blah.saja nak cari publisiti murahan betol lah aku ni.hahahah.salam tengah hari semua.apa yang korang tengah buat tuh?dah lunch?aku mengantuk sekarang ni.tuh yang p update blog tuh.konon konon boleh hilang mengantuk la.=p

bosan pulak kat opis hari ni.shizu,kaw cakap dengan aku bila time kaw tak bosan?hehehe...ayat mintak penampar jek kan?hahaha.takde kerja dah weh kat opis ni.aku dah setelkan petang semalam.tuh yang hari ni cam sengal senal ubi jek tuh.rasanya bukan hari ni jek,hari hari pon aku sengal kot.hehehe

tadi baca paper kosmo.online lah weh.tak kan aku nak bawak paper tuh p opis.kang tak pasal pasal kena sound.weh shizu,kaw hengat opis ni kedai mamak kaw nak baca paper time kerja? pastuh aku jumpa satu story ni.saja nak share dengan korang.mana lah tahu korang tak sempat baca kan.jom


####################################

NEW YORK - Ratusan penduduk di bandar ini tidak memakai seluar panjang dan skirt petang kelmarin semasa menaiki tren bawah tanah walaupun dalam suhu yang sejuk.Mereka cuma memakai seluar dalam dan seluar pendek selain pelbagai jenis baju bagi meraikan ulang tahun ke-10 hari menaiki tren tanpa memakai seluar panjang.Terdapat seorang lelaki yang memakai baju kot dan bertali leher tetapi cuma berseluar pendek manakala sebahagian wanita hanya memakai seluar dalam pelbagai warna.Trend itu bermula pada 2002 apabila kumpulan yang dikenali sebagai Improv Everywhere menggalakkan pengguna tren bawah tanah tidak memakai seluar panjang dan skirt.Acara itu bermula pada pukul 3 petang dan hebahan mengenainya dibuat di laman web Facebook. - Agensi


sumber : SINI
####################################

hahaha.macam macam kan dunia ni.agak agak kalau buat kat malaysia boleh tak?kekekekekeke.mesti ramai yang suka kan sebab sekarang ni pon ramai yang pakai baju tak cukup kain.hahahahaha.



4 kutukan sopan diterima:

Amyna said...

Pasti menarik tertarik... lalalalla~~

areripe said...

orang new york bengong dan old yord!
haha

zaty luvlianncezzz said...

hak3..
sempoi lah..
mcm2 dah skang nie

>.<

Miss Shizu said...

Amyna -->hahaha..

areripe --> aku stuju.kehkehkeh

zaty luvlianncezzz --> hehe.tuh r pasal...

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design