Engkorang Yang Best

Thursday, January 20, 2011

Cara baru nak up trafik blog.KOMPOM menjadi...

Assalamualaikum.tak jawab dosa eh.aku taknak tanggung..




mesti ada yang rasa nak bagi kaki kat perut aku kan bila baca entry yang kat SINI.haha.rileks bro.anggap je lah entry tuh satu gurauan kasar dari aku yang berjiwa tulus.hahaha

okeh kali ni betol.aku akan bagi korang tips macam mana nak naik kan trafik blog korang.


  • buat entry karton macam yang zack zukhairi buat.takpon cerita macam mana zack zukhairi bercerita dalam blog beliau.siriyesli talking, he is da best blogger.memang gempak sangat semua entry beliau.baru tempek nuffnang 5 minggu dah boleh collect rm100++.aku yang dah dekat setahun dengan nuffnang ni pon tak dapat dapat lagi nak cash out.

  • jadi artis.siriyesli beb.kalau kau jadi artis kan,pastu time ada media conference korang cakap la korang ada blog,so orang akan berlumba lumba p blog korang.yang penting korang mesti berlakon best macam tiz dalam nur kasih la.kalau setakat belakon pon keluar time scene bagi ubat kat pesakit,tayah nak berangan korang nya blog tuh ramai orang nak tengok.
kalau macam beliau memang boleh sangat buat blog
eh,u kite kapel kan?ahaks
  • tinggalkan komen yang macam cilake kutuk blogger femes macam aku dekat mana mana entry blogger lain yang korang blogwalking.paling penting korang tinggalkan url blog jugak.kompom ramai yang datang blog korang sebab nak taw sape yang berani kutuk blogger kesayangan ramai macam aku ni.idea ni memang 100% menjadi.paling best silap haribulan ada blogger yang akan buat satu entry khas untuk korang punya blog.perghhh...syok tuh..tapi korang kena tahan la sebab bloggers yang datang blog korang tuh berkemungkinan besar akan memaki hamun korang dengan secukup rasa.jadi anggap je makian tuh lumrah kehidupan.

  • yang ni aku rasa mungkin menjadi jugak kalau korang dah gila sangat trafik.buat satu entry dekat blog korang.caci maki blogger lain yang ramai orang kenal.senang cerita korang buat satu entry burukkan blogger femes macam aku.lepas tu korang suruh adik korang ke atau sesapa yang korang rasa boleh simpan rahsia untuk sebar kan link blog korang.kompom nanti orang yang korang kutuk tuh akan buat satu entry khas untuk korang.so,dengan cara tuh,semua yang datang dekat blog blogger femes tuh akan klik link blog korang sebab nak taw korang sape.so,kat situ dah boleh tarik trafik da.hahaha...

  • kalau rasa nak lagi pemes,buat tajuk entry yang macam cilake. 'video rakaman madi blogger femes' tak pon 'gambar bogel siti norhalijah'.jangan lupa sebarkan link blog.tuh yang penting.ala,macam aku tak tahu,blogger blogger yang muda remaja macam aku ni,kalau ada jek tajuk entry blog yang macam berahi sket,terus jek klik.jangan nak menipu lah hai.aku pon penah muda jugak.hahaha..

  • lastly,jadi awek/balak ahli sukan.tak kira lah keeper bola sepak malaysia ker,ahli bina badan ker atau sesape jek lah atlet malaysia yang korang kenal.lagik best upload sikit gambar gambar korang p dating ker,main hujan sama sama ker.lepas tuh bila ada apa apa game yang melibatkan atlet tuh,korang tonjolkan lah diri korang.kompom blog korang meletup letup macam mercun raya cina weh.
ada scandal dengan beliau ok tak?

hubby(yang dalam bulat kuning tuh yer),malam ni kensel dating yer,syg nak baca yassin lah..
*caption yang mintak penerajang*


sebenarnya ada banyak lagi.tapi aku dah malas nak pk lagi.cukup lah aku senaraikan apa yang aku rasa ni dulu.

 motif gambar ni?saja nak mancapap.hahaha

adios
assalamualaikum

11 kutukan sopan diterima:

phreak-id said...

Untuk perempuan, Mekap cun-cun pastu amik gambar muka pada angle paling cun lepas tu letak besar-besar buat header. Confirm femes. lol


Terbaru > Nidji - Dosakah Aku > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

Siti Fatimah Fuzz said...

hahahha...bgs gak tuu..mlm ni mulakan operasi....kalau terjumpa kat mana2 link cik siti ni, mknanya operasi sedang berjalan dgn lancar la.....hahah

MyRa QuEeN said...

cmni ke??kutuk2 lak...nnt ramai terase lak..

PuanBee said...

haha macam2!

logorithm said...

Betul jugak tips-tips tuh. Hehehe...

Princess Nur said...

awak mmg pelawak antarabangsa..hihi

Misshy Innz said...

paling penting , gambar photoshop kau kene banyak dalam entry .
setiap entry letak 8 keping . okayy ?
HAHA !

Hamizah Syamimi Supian said...

ahahaha! nak try lah nanti.. :P

lavender harum wangi said...

haha, konfem boleh up trafik! :D

Miss Shizu said...

phreak-id --> kehkehkeh..aku try...hahha

Siti Fatimah Fuzz --> hahaha.. silakan...=)

MyRa QuEeN --> ehh,kutuk ker?mana ader la..

PuanBee --> tuh la...

logorithm --> apa lagi bro..siler la buat..kah kah kah

Princess Nur --> kompom taon depan masuk raja lawak..hahha..jangan luper vote yer..=p

Misshy Innz --> hahha..tuh penting...

Hamizah Syamimi Supian --> siler2..jangan segan2...kehkehkeh

Mr DBL said...

Aduhai....up trafik dengan blog apa pekdah kalu duk kutuk orang...haha...

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design