Engkorang Yang Best

Monday, January 3, 2011

Jom pi settle hutang ptptn | Kerana Facebook dapat bayar down payment persona

Assalamualaikum.




entry kali ni pendek jek.malas nak taip panjang panjang.gaji dah keluar.tak sabar nak balik nak p shopping.esok nak p book persona non grata kat proton.lepas tuh nak p langsaikan hutang dengan ptptn.lepas ni boleh senang hati tak payah nak pk pasal hutang ptptn lagi.yahoooo..


































































itu angan angan kalau gaji aku 10k sebulan yer tuan tuan.sila bagi penerajang jepon berkelajuan 167km/j sebab menipu korang.memang gaji dah keluar.tapi nak makan sorang pon tak berapa nak lepas.ada hati nak book persona.peerraahh.


hukhukhuk.sedey weh.orang lain dah kerja,dah boleh kumpul harta sendiri.dah boleh beli kereta motor sendiri.aku?jangan kan nak ada persona,nak dapat kereta sorong pon belom tentu.so,sesapa yang nak buat give away tuh,meh la buat give away pastuh bagi persona sebijik.jangan open kat orang lain.open kat aku sorang jek.kehkehkeh.

ceh, tadi beria taknak taip panjang panjang.sekarang nih dah masuk perenggan ke 4 la pulak.ok dah.nak p collect duit kat poker jap.nak kumpul bagi cukup 500k pon jadiklah.dapat bayar down payment rumah.kehkehkeh

adios
assalamualaikum

6 kutukan sopan diterima:

Aizuddin Hanis said...

wah...giler ah..500k 2?..

Syafiq Rosli said...

huhu..xpe2 kumpul wet muka lah..hehe

fatiha said...

sengal anot..beria2 aku percaya td..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

ceehh,,,,ceehh,,kenceng kuat wweeiii

bact said...

serius gua terpesona dgn bohongan lu..
gua tension2
hahahhaahha

Miss Shizu said...

aizuddin hanis --> skrang dh 900k ++ dah.hahaha

sayfiq rosli --> nak kumpul duet muka pon sesak gak ni.huu

fatiha -->kehkehkeh..aku hanya mampu ketawa.hahaha

lokmanhakimkamarudin --> memang kencing kuat sebab mlm tadi aku minum nescaffe..=p

bact --> hahaha..=)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design