Engkorang Yang Best

Thursday, January 13, 2011

Fasha terasa hati Jejai ikut Nora ke Jepun

Assalamualaikum.tak jawab dosa.=)


pagi semua.ada benda hot nak story ni deq non.baru lepas bukak kosmo online.korang tengok jek tajuk,kompom dah tahu aku nak story pasal apa an.

kan baru baru ni kecoh pasal gambar fasha sanda p bali.pastuh dia pakai baju tak cukup kain an.agaknya tak dapat payment lagi kot drama or filem yang dia join.tuh pasal la pakai gitu.duit tak berapa nak cukup nak beli.korang ni,toksah marah marah dia.kecian kat dia.apa kata kita p derma kain kat dia nak?lagipon kan nak melepak tepi pantai,apa barang nak pakai tutup tutup semua beb.tak amareka la  beb.


okeh cukup.tanak story pasal tuh lebih lebih.tak best.nih aku nak story yang best sikit ni.aku jumpa kat kosmo.FASHA TERASA HATI JEJAI IKUT NORA KE JEPUN...ooopssstt.sakit hati ke kak ooi?ala,bukan pergi dua orang je.famili nora ada sekali kot.kan p nak celebrate bufday anak dorang.biaq p lah.bukan nak p honeymoon pon.relax sudah.


memang aku gelak guling guling kot baca artikel tuh tadi.benda kecik nak jeles sampai kena p bukak segala kat tempat orang.apa jadah weh?tuh lah,dulu kan,time nora ngan jejai cerai,aku kesian sangat sebab nora an tengah mengandung time tuh.tapi nora relax jek.takde nak buat benda benda bangang.*aku tataw la kalau ada*. anak yang di usung dalam perut tuh bukan anak orang lain pulak tuh,anak jejai gak.nora relax jek.kalau aku lah time tuh,maw perang besar kot.

tapi si fasha ni,baru kena tinggal sat dah buat benda bangang.amareka langsung.kehkehkeh.tuh la orang kata,kalau kita pernah buat jahat dengan orang,tak mustahil one day benda tuh jadi kat kita balik.ALLAH kan MAHA ADIL.

so,renung renungkan dan selamat beramal.

adios
assalamualaikum.

sumber : SINI

5 kutukan sopan diterima:

bieha-chan :) said...

i hate fasha.seriously.
tak tahu malu haha :P
bedosa tau rampas laki orang -.-

Miss Shizu said...

bieha-chan :) --> hehehe...ta baekkk punya...=p

eja kamel said...

fasha tu giler jantan kot. muahaha...dlu ngn qabil heboh satu mesia dia nak kawen ngn qabil padahal qabil xnk pun kt dia. ceett..perasan sungguh.

zaty luvlianncezzz said...

x suke gler minahh tue

mak dy sndri ngaku kt phuket dlu pn pkai bikini gk

hampesss

Miss Shizu said...

eja kamel -->hehehe...dier kan hotttt...kehkehkeh

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design