Engkorang Yang Best

Monday, January 10, 2011

Kemenangan Ana dirancang | disebalik makna AJL

Assalamualaikum..tak jawab dosa...



salam petang semua.rasa nya still ada lagi yang update stroy pasal juara lagu malam tadi.wahh,sangat sangat dan tersangat lah ramai yang membangkang keputusan juri.nampaknya ramai juri tak bertauliah rupanya.nasib bukan undian sms untuk tentukan siapa pemenang.kalau tak,aku berani ketuk kepala jiran korang kompom bukan ana raffali yang menang.

pagi tadi sampai ofis,opis mate aku pon tak pua hati dengan kemenangan ana raffali.aku?aku tak kisah siapa pon yang menang.yang penting mu menang lawan liverpool malam tadi.hehehehe.tuh yang paling penting.

tadi aku sesaja gatal tangan p search macam macam page blue kat internet.sekali terjumpa satu page kat fezbuk 'KAMI  TIDK BERSETUJU ANA RAFFALI MENANG AJL 25'.tergelak aku sorang sorang tengok benda ni.ko tengok bila ada fezbuk ni, anytime orang boleh buat macam macam.yang aku pelik tuh ramai pulak yang duk 'like' page tuh.pelik kang dengan orang melayu ni.tak boleh tengok orang lain naik sikit.mula lah nak dengki.aku dengan kompiden nya agak kompom kompom orang melayu yang buat page tuh..bangsa lain tak rajin nak buat benda benda tak berpekdah ni.kalau ada pon aku rasa tak sampai 2%.cayalah cakap aku.apa kejadahnya semua ini?aku pon tak paham la.

lead untuk juri malam tadi bro m nasir.takkan lah m nasir sengal sangat tak tahu nak menilai mana satu lagu yang ada seni mana satu lagu yang biasa biasa.terus terang lagi bersuluh aku cakap aku setuju bila ana raffali menang.lagu tuh best.aku suka lagu jek,orang tak berapa sangat.dah tentu tentu m nasir dah buat perngiraan yang terbaik.lagi satu, anugerah juara lagu aka ajl ada maksud yang memang nak bagi ana menang.tak caya? ajl = ANA JUARA LER..hahhahah.see...tepat kan maksud nya.hahahaha..


buat peminat peminat faizal tahir dan pembenci pembenci ana raffali, terima lah hakikat.ajl bukan nak iktiraf artis.ajl nak iktiraf lagu.


adios
assalamualaikum

7 kutukan sopan diterima:

ima althafunnisa' said...

dear..look at my review...
http://pwincessima.blogspot.com/2011/01/wahhreview-anugerah-juara-lagu-ke-25.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huhuahauahauaua!

lagu lain lagi better.

optionshift3 said...

Nama pon Anugerah Juara Lagu..bukannya Anugerah Juara Artis..hehehe den sokong...

►içéq◄ said...

setuju sgt2!!!
errr, setuju part last tu la.. pasal siapa menang tu nk peduli apa..
ajl untuk iktiraf lagu, bukan penyanyi.. semua org yg xsetuju tu lupa kot makna disebalik ajl nie..

faeizx said...

ak suke AJL= ana juare lagu 2..haha..nice idea r..haha

Cik Liyana said...

macam2 lah dorang nih, tak hormat keputusan juri yg memang dah juri....

eh jom join GA hati getah, ada hadiah menarik tau !

Miss Shizu said...

ima althafunnisa' --> baekkk..

miss lolly a.k.a luvfareda -->kekeke.keputusan dah keluar.so redha.hahaha

optionshift3 --> =)

►içéq◄ --> mekaseh2..

faeizx -->hehe

Cik Liyana --> tuh la pasal..=)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design