Engkorang Yang Best

Sunday, May 16, 2010

story + story + story

Assalamaulaikum....




wah, da 2 ari tinggal blog nh..nak hapdet tp tade mase + dengan kebengongan line internet kat area umah yang kitorg tinggal skang...

sangat2 bizi + sengaja membizikan diri 2 ari nh...ye r, 4 ari kot berkampung kat putrajaya...kan ader karnival kerjaya + hari belia negara + jom heboh...so memang sgt2 ramai + sesak la org kat sini...

booth kitorg kat depan bangunan pinjaman perumahan...tp ta brape best sebab kitorg kat blakng...org memang ramai, tp ta semeriah booth2 yang ader kat depan la...ari nh pameran...wahhh..ta sabar nyer nk wrap barang..hahahha...giler kejam dowh...

penat memang penat, tp aku enjoy...seronok sebab dapat banyak pengalaman...bukan senang nk dapat bende2 cmnh...

ok lah..tade mud nk citer lelanjut..t aku dah ader mud aku story ape yg berlaku ag ek..banyak bende nk citer nh...=)

adios..
assalamualaikum....

da 2 3 en3 aku tade gmbr...huu...cian kat aku...

2 kutukan sopan diterima:

deqyalalink said...

wuuu x pat g youth carnival bz siket :)

Miss Shizu said...

hee..tape2...lepak kat sane pown panas giler...smpai ta larat nk jalan..=)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design