Engkorang Yang Best

Tuesday, May 18, 2010

Nak dapat trafik lebey 5 juta? jom try nh...






Assalamualaikum....

Aku pun sebenarnya bukan pakar dalam bidang mendapatkan trafik yang tinggi ke blog. Lihatlah trafik blog aku sederhana saja. Tapi apabila menjengah ke blog saudara tengku nizam, tetiba aku ternampak posting beliau mengenai bab-bab trafik ini. Memang bagus untuk mencuba kaedah ini apatah lagi tidak perlu mengeluarkan sebarang kos. Jom kita lihat macamana langkah-langkah yang perlu dibuat:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.


2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.














































11. ABCMILO














PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.


2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk....
Selamat mencuba!!!

adioz...
assalamualaikum...

3 kutukan sopan diterima:

cronixsoul said...

huhu... best ni...

nazz said...

ok dah tulis pasal artikel ni..hehehe

deqyalalink said...

up trffc manually je :)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design