Engkorang Yang Best

Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

Assalamualaikum


ello eberibadi...cik shizu in da house...wee, bertemu lagik kiter diruangan ini yer rakan2...ape kabar korg2 sumer...cik shizu harap sehat2 lah ye hendaknyer..bukan hape kengkawan, idup nh kan macam roda...kengkadang kiter kat atas, kengkadang kat bawah...so, kiter henjoyyyy...hoyeeahh...pang...sengal..

ok k..back to da title...ini 2nd segmen bro ben aku join...segmen yg pes dulu yg INI...so, tuk da 2nd nh plak, aku join atas kerelaan ati aku senirik yg memang tertarik ngan segmen yg bro ben nh buat...SAYA SUKA BLOG AWAK LA...


pes blog yg aku akan jejak pas aku on9 ialah

incij z

belog nh memang best + pemes sebab belog beliau nh mengembalikan kegemilangan zaman kanak2 aku..ari2 aku akan usha sini..mane la taw an beliau akan hapdet belog beliau..paling suker en3 pasal katun2 beliau...


cikgu zara

belog nh pown aku wajib singgah ari2..sebab aku nk taw ape yg cikgu mude yg lasak nh buat ari2..rindu kalau sehari tak jenguk belog beliau...aku suker ape yg beliau story kat belog beliau..tentang kehidupan yg beliau lalui ari2....tentang murid2..tentang skolah..tentang kehidupan..tentang maknusia2 sekeliling..paling aku suker en3 beliau pasal hantaran 20k...


incik razi..

belog nh pown kire belog wajib singgah gak...razi nh kengkadang sengal..ending en3 beliau selalu unexpected yg kadang2 buat aku rase nk jumpe beliau sambil tarik telinga beliau lelaju..=p


kak yat wif her famili..

belog nh memang akan aku usha tetiap ari...jarang tinggal jejak..lagi suker jadi silent reader beliau..puan yat atau lebey mesra dengan kak yat..belog beliau story pasal budak tecik yg bam2..sape lagi kalau bukan cik kak sorg yg sungguh chomel tuh...eryssa qiestina yg memang jadi pooojaaannn ramai tuh...kak yat nh memang suker citer pasal qies..so, aku yg memang da suker kan bebudak nh otomatik nk taw ape yg qies buat eberiday...suker tgk gmbr2 qies kat lam belog tuh...

incik ben

bukan nk kipas lelebey..tp nh kenyataan r..aku akan bukak belog incik ben ari2 sebab beliau sungguh la rajen menghapdet belog..kengkadang tuh tak dan nk bace yg lame...taw2 dah ader hapdet lagi...tuh yg best tuh..beliau pown suker bagi tips2 tok bloggger2 baru..tmbh2 pasal trafik belog...

naseb segmen nh memang suh letak 5 belog jek..kalau ta, memang byk lagik la aku letak...pada korg2 yg aku ta letak tuh, jgn kecik ati ek..aku tetap g belog korg...cumer tade lah ari2...kalau korg hapdet, aku mesti g...dah incik ben suh letak 5 jek, aku ikut r...=)

segmen nh aku taw memang dari belog aku senirik sebab aku folo incik ben, so kalau beliau hapdet, otometik aku taw an...(=

adios..
assalamualaikum...

7 kutukan sopan diterima:

LORD ZARA 札拉 said...

woot...

gambar gue...

Mama Qiestina said...

shizu,

adoiiiiiii lagi sorang pilih belog kak yat yeee :D

maluw maluww meow ni :P
btw thanks my dear.tq eh kasi support kat akak selaama ni.

ninina kim salam hugs n kiss.
muah!

Miss Shizu said...

zara > sori beb..lupe maw inpom...aku amek gmbr ko eh...mintak halal yer...=)

kak yat > hee...suker kak yat story pasal qies...hee..=)

Lelaki Ini said...

wah
tahniah pd mereka!!!
besh sgt2!!!

fitri said...

banyak betul blog yang dilawat hari2..hehehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kacak siot incik Razi.keh keh

tq sudi baca.

Miss Shizu said...

lelaki ini & fitri > =))

razi > kekekek...ko memang perasan kacak...=p

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design