Engkorang Yang Best

Saturday, November 20, 2010

comel ker???

Assalamualaikum...


malam sumer...jap tadi aku tgk game badminton semi final...alhamdulillah dato' lee chong wei ke final...ta pasti plak aku sape lawan dier time final tadi...memule 1st game tuh rase cam nk marah jek tgk dier maen...bese r...sape nk kalah an...kalau kalah kutuk giler2,biler menang bangga tahap tapir..sudah la...ala,korg2 pown same an..bukan aku tataw...tgk time dier kalah ngan boonsak ponsana tuh, memacam korg n aku kate...ilex r beb...chelsea pown ley kalah 3-0 ngan sunderland...hahaha...

ok...mukadimah dah panjang berjela...tade kaitan langsung ngan tajuk en3 aku kali nh...punyer lah penat pale otak aku nh pk tajuk en3..last2 aku men taep jek...aku tgk an, trend org2 skang nh an, bajet comel...sori r beb..nh memang en3 kutuk org kaw2 punyer...kalau sape trase siler lah tekan pangkah cecepat yer...

aku ckp terus trang r...aku memang nyampah + benci gilozzz tgk sesape yg konon2 bajet comel...kalau ko rase ko bebudak yg umur 11 taon ke bawah, yess aku bley trime..tp siler lah sedar diri kaw tuh da besar okeh...dah masuk u pown...silap2 dah grade da pown...tolong r ta payah nk menggedix2 nk pakai bende2 merepek tuh...

perlu ke bende nh budak umo 20++ pakai g sopeng komplex??

amende yg aku marah sgt nh ek???korg penah tgk tak, bebudak pempuan yg bajet comel???pakai tudung pastuh nk pakai riben kat atas pale tuh...yg free hair plak pakai cekak pastuh ader riben2 kat cekak tuh...pastuh muker nk bajet comel jek...

ok fine..aku taw korg beli pakai duet kaw an..kaw ta mintak pown duet kat aku an..tp ta payah nk show off depan aku...kalau kaw budak2 lagi yess, i admit it...memang comel..tp kalau kaw dah tua, siler lah sedar diri tuh..ta payah nk buat2 comel..memang aku menyampah...

kalau kaw besar cmnh aku ley trime...

sori kalau kaw rase aku tak up to date..aku tanak buat sumting yg aku memang ta selesa nk buat + aku rase cam membangang kan diri senirik jek...

adios...
assalamualaikum...

2 kutukan sopan diterima:

cik QasehThya said...

ermmmm...
ade gak pkai macam tu... :)

Balqees Amanda said...

tengok jugak tadi..LCW terbaik..haha

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design