Engkorang Yang Best

Sunday, November 21, 2010

tadi add kat pesbuk,skang folo plak....=)

Assalamualaikum...


petang sumer....baru nk on9 balik pas bg peluang kat adeq aku gune berokben aku jap...bese lah, sebagai akak yg sgt baek aku kene bertolak ansur ngan adeq2 an...[siler caye hokey]
aku epi lagi arinh biler masuk2 blog aku jek tgk2 follower aku bertambah...paling bangge biler de pemes amos blogger follow aku beb...giler ta caye dowh..sebelom nh memang aku rajen bace hamper sumer en3 beliau yg dihapdet tetiap ari...aku memang da lame folo beliau...ta sangke plak arinh beliau akan folo aku....

sape beliau>??jom skrol ke bawah...























































































click la kalau korg nk tgk...

thanx incik ben ashaari sebab sudi folo belog cikai aku nh....thanx sgt2...to all followers belog aku, bukan korg ta best..korg jgn kecit ati wey...korg still best kat ati aku...cumer incik ben nh cam spesel sket la...beliau an pemes an....pape pown sayang korg sumer ahh...i lap u all...muaaaxxxxx.....korg memang terbaek ahhh...=))


adios...
assalamualaikum..

4 kutukan sopan diterima:

hans said...

wow
best lah bro ben follow

Cik Gallus Gallus said...

saya follow jugak dia tapi jadi silent reader aje

KimiCnoL said...

tunggu jugak bile abg ben nak follow blog gua plak..hehe ;)
New Entry
"Iklan Best"

Miss Shizu said...

hans > hee..tuh la...cam ta caye jek..hehehe...

Cik Gallus Gallus > =)

KimiCnoL > heheh..sabar....

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design