Engkorang Yang Best

Tuesday, November 23, 2010

Korg memang cmnh ek?

Assalamualaikum...


perot aku cam da muler nk menggelegak je + kepala cam nk berpusing jek....mate nh kalau aku suh lelap memang sahih gelap terus pandangan nh...tapi biler aku memikirkan tanggungjawab yang harus aku pikul arinh, aku gagahkan jua diri ini..[perghhh..cam cil*** ayat mukadimah aku].hahahah...

pagi tadi aku g qti kete..aku g senirik..merempit gune moto akak aku...haha...sronok gilos siot..da lame ta merempit...abes aku cilok sumer tadi..seb bek umur panjang tadi...kalau tak bawah lori aku arinh...lori tuh sengal giler..da npk moto aku tuh 220km/j (meter pusing 2 kali), lagi maw kuar simpang...memang ubi kayu cam zaman jepun tol r...time aku potong lori tuh, aku tgk drebar dier india..dalam ati memang sumpah seranah dah terkeluar r..

mat rempit sejati

kang kalau aku ckp kang, org kate aku nh ader unsur2 perkauman...kalau ta ckp kang ati aku skt...da bape kali aku kene ngan kaum dorg cmtuh..arituh skali, time aku nk g keje..aku da bg signal belah kanan da nk masuk simpang, dier slumber babi jek potong aku sebelah kanan...bangang kan???

aku ta paham ngan kaum dorg nh....kalau bawak kete pown cmtuh gak...aku ta kesah ah kan kaw nk design kete kaw dgn aksesori yg cam haram jadah ke hape an, tp tolong r..tolong r paham bahase...ape payah sgt ke kaw nk timbang rase...duduk kat tanah melayu,tuh pown payah ke...

sori kalau ader kaum india yg bace en3 aku...korg mungkin bukan salah sejuta dari yg ta paham bahase...yg buat ta ramai, tp bese ah kan...sebab garam sesudu, abes masen ahh gulai kaw...

adios..
assalamualaikum...

3 kutukan sopan diterima:

KimiCnoL said...

kadang2 kalau kita da hati2 macam mane pon,tapi disebabkan owang laen boleh jadi eksiden kan..yang penting kene banyak kan berdoa n tawakal ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

menusuk hati said...

assalamualaikum..pakcik datang melawat...bw mto pelan2 ya...dlm 130kmj...xpyh smp 220...

nazihahisa said...

tp kdg2 tu betul gak. depa ssh nk paham bahasa

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design