Engkorang Yang Best

Wednesday, December 15, 2010

Tips untuk pujuk awek korang kalau dia merajuk

Assalamualaikum..

Berikut adalah beberapa tips dan petua untuk lelaki memujuk awek atau teman wanita yang sedang merajuk. Merajuk adalah salah satu sifat yang memang ada pada setiap wanita. sebagai lelaki, ANDA perlu tahu teknik dan taktik yang sesuai ketika menghadapi situasi itu. Keberkesanan tips dan petua ini adalah tidak dapat disahkan oleh mana2 pakar sakit tuan atau sakit puan. Ianya bergantung kepada banyak faktor, antaranya tahap merajuk, tahap ketampanan anda dan juga munGkin kandungan hormon dalam badan.
So, penggunaan tips dan petua ini tidak dijamin keberkesanannya. 
MARI LIHAT..


1. Bila awek mula mengamuk baling-baling barang..
- Cuba anda sambut apa yang dia baling. Inilah masanya anda nak tunjuk kepantasan dan kehebatan menjadi goal keeper. Tidak sia-sia selalu jadi keeper masa main futsal

2. Bile awek mula menjerit tak pasal-pasal menengking, membebel tanpa henti
- Anda menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. Inilah masanya untuk anda menunjukkan suara anda sehebat Faizal Tahir,Tomok atau pun Black (Mentor)

3. Bile awek anda tenung macam nak telan (garang arh konon!)
- Anda senyum jek pandang si dia! Inilah masenya anda tunjuk betapa comelnyer muka anda ketika senyum!

4. Bile awek anda ambil semua barang2 dia ala2 nak lari dari rumah.
- Tolonglah kemaskan barang² dia bersama-sama. Ambil semua barang² dia masukkan dalam plastik sampah kaler itam tuh. Inilah masanya untuk anda tunjuk betapa rajinnya, ringan tulang dan mempunyai semangat bergotong royong serta suka bantu membantu.

5. Bile awek menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata
- Anda ketawalah berdekah² hingga terguling². Inilah masanya untuk anda buktikan bahawa anda sedang berusaha membuatkan si dia gembira ketika dia sedang berduka, sedih Dan terluka!

Selamat mencuba.

cik shizu cakap : agak agak kalau aku yang kena macam ni camne ek?

adios
assalamualaikum

5 kutukan sopan diterima:

princeduyong said...

oooo...camtu ek... :)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

baapaakk diaa,,,,,,,tu bukannye cik awek suka,,lagi dia cabot ada ar,,

da la awek gua cabot aritu,,hahaha,,,

sadis gila tips weeiii,,,,

Teh Melayu vs Teh Mamak

Miss Shizu said...
This comment has been removed by the author.
Miss Shizu said...

princeduyong > hehehe..cube lah try...=)

a'im said...

kalau aku wat tak tau je..haha

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design