Engkorang Yang Best

Sunday, December 26, 2010

500 Blog !

Assalamualaikum




salam petang ahad.jom join segmen 500 blog incik ben.

1st letak header incik ben (DONE)



2nd tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger (DONE)

aku budak nakal yang kadang kadang suka buat orang sakit hati.haha.padan muka korang.kadang kadang baik sangat kadang kadang boleh jadi sengal ubi.suka kucing.tak suka anjing.suka kuning sebab ceria.sangat suka ketawa.suka buat orang ketawa.kenapa aku jadi blogger?sebab aku nak story kisah hidup aku kat blog.at least kalau one day aku takde lagi, orang tetap akan taw aku penah ada blog.=).ok cukup.tak ley taip panjang panjang.kang tak sempat join.=_=

3rd Tinggalkan url entri anda di entri ini [entry incik ben la maksudnya yer] (DONE)

Lastly, tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai (DONE)

adios.
assalamualaikum.

8 kutukan sopan diterima:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

semoga berjaya!

armie::parc::udinc said...

salam...singgah sini drpd blog incik ben :)

Mr. Swift said...

Hello IDE polo awak!
Nanti jemput ke blog saya.
And polo jugak kalau suka tau. :)

Latest Entry Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh -

http://negative46.blogspot.com/2010/12/tutorial-lengkap-cara-membuat-duit.html

Solis said...

singgah from blog en.ben..^^

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

maCy said...

goodluck~

~ch@wi~ said...

waa..sedihnye awk nye tujuan buat blog tu..ase nk nangis plak..hohoho...

jom lawat blog kite plak..hehe

Geng 500 Blog BEN

Matika said...

hai..mamat pun dh join..
salam kenal dari mamat..
nanti follow mamat aw..
tkut sdih mamat nnti..huhu

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design