Engkorang Yang Best

Friday, December 31, 2010

Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi

Assalamualaikum.


malam ni tersangat lah bosan sampai aku dah tak taw nak buat ape.so, saja saja p jalan jalan kat blog blog yang ada.tetiba rasa cam nak join contest after lepak SINI.entry pasal melepak paling best.



aku memang tersangat lah sukanya melepak lepakan diri.tak kira lah dengan sapa.asal ada geng.jadi saja.so,untuk contest kali ni, aku nak story pasal kerja gila yang aku plan masa aku last sem kat poli perlis.

der,wa taw lu maw nanges an?ekkeke

tinggal satu gambar jek.gambar lain tataw mana p ntah.tuh gambar shasha.gambar tuh kul 4 pagi.aku, bob, aker ngan naim buat suprise party untuk befday si shasha ni.kitorang lepak kat kepsi kangar.sangat sangat sangat seronok sebab keluar poli selumber dog jek pukul 3++ pagi tanpa diketahui oleh pak guard.hahaha.nampak sangat pak guard tidur time kerja.kekekeke.

lepak yang kali ni sangat suka + best sebab dapat buat suprise party yang tak berapa nak jadi sangat la.tapi,jadi jugak la.sebab shasha tak bajet ada kek pon.hehehe.thanx to abg kepsi kangar yang sangat sangat sporting tolong bukak pintu belakang.bayangkan pukul 4 pagi nyanyi lagu happy birthday kat dalam kepsi..sangat sangat seronok la.thanx sangat sangat kat naeem,aker dengan bob yang dah susah payah cari kek then tolong bawak p kepsi kangar naik motor jek.hee.mekaseh eh.tak sia sia plan kita kan?

then, kitorang lepak + borak borak until 5 am.lepas tuh baru balik poli balik.bob, naeem ngan aker tak kesah la sebab duduk luar.yang aku dengan shasha ni selumber dog jek masuk dalam poli.siriyesly,pak guard buat tak tahu jek time tuh.tak tahan langsung kereta shasha.nampak sangat kan?hahaha.

ok da siap.nak p anta jap.papai


terlupa pulak nak tag lagi sorang.jap jap pk.


ok nak tag ( A H 7 ).

adios
assalamualaikum

4 kutukan sopan diterima:

noname said...

Owwwwhhhhh cun cun Shizu
Dah lama tak g Perlis, dulu selalu lepak gak kat KFC Kangar, takpun kat Pizza hut.

Hahhaaa.
Thanks join
:)

mie said...

fuh!!
kek dan lilin..
seronok sakan member tu..
heheee

noname said...

Shizu, boleh tuntut hadiah kat blog saya okay~

Miss Shizu said...

noname --> tq....=)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design