Engkorang Yang Best

Wednesday, December 29, 2010

malaysia vs indonesia.kemana piala suzuki akan pergi..

Assalamualaikum..

petang korang semua.lama dah aku tak membebel kat sini.kalau ada update pon mesti kes nak join segmen incik ben.kalau tak haram.huu.entah la.tiba tiba jadi macam takde mood nak membebel.

nak sembang pasal apa ek?pk jap..


ok dah dapat.malam ni bola final ke 2 kan?so, pe kata aku saja jek nak sembang sembang pasal bola.lagipon,mu lawan arituh draw jek ngan birmingham.draw is better than loser rite?dapat jugak la 1 point.the most important is mu still da lead of the league.fuiiyyyooo,terspeaking la plak.hehehehe.

malam ni final ke 2 untuk piala motor suzuki abah aku.pelik aku.apsal lak final ada timbal balik ek?world cup pon takde timbal balik.dah menang time final tuh dah.setel.dapat piala bawak balik.dapat duit nak berfoya foya.kan senang.

itu hari main dekat bukit jalil.kecoh sampai hari ni kes laser hijau.yang tak puas hatinya team yang kalah la kan.biasa la,sapa boleh terima kekalahan.kalau kalah sikit takpe.ni 3 gol tanpa balasan.tuh yang dorang frust menonggeng tuh.kalau nak kalah tuh takde sebab laser tuh pon.dah memang rezeki team harimau malaya malam tuh, indonesia kena lah terima dengan fikiran terbuka.ala,time skuad raja gopal kalah 5-1 arituh kitorang rakyat malaysia rileks jek.takde pon sampai nak ganyang indon.budak indon yang jadi kuli incik abah pon takde lah kena berhenti noreh pon.rileks jek.kitorang tak p bakar pon rumah dia.budak indon tuh jek yang p bakar rokok sendiri.(sila sekeh dengan kelajuan yang paling maksimum)

malam ni aku n semua rakyat malaysia mengharapkan kemenangan skuad harimau malaya.kita dah menang 3-0 itu hari.dah ada bekal dalam tuppaware, kalau kalah jugak agak sadis lah kan.aku beat malam ni malaysia boleh sumbat gol sebijik lagi.baru betol betol ho liaw.

aku harap game malam ni takde lah insident insident yang memalukan.tak kira lah memalukan orang malaysia o orang indonesia.kalah menang tuh belakang cerita.cool suda.

harap sangat otomen datang malam ni support team MALAYSIA..=)

adios
assalamualaikum.

2 kutukan sopan diterima:

intanurulfateha said...

tamau la otomen dtg sokong
nk super k yg dtg
awww~~ :P

Huszaini said...

malaysia menang dah!! 4-2!!

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design