Engkorang Yang Best

Thursday, December 23, 2010

Tolong Aku..plisszzz

Assalamualaikum..




hye olls..im back.blog dah ok.tapi still tak puas ati sebab nampak sangat serabot yang teramat.siriyes dwoh.naik tension pulak aku godek godek menatang ni.bila dah berkenan dengan satu template tuh kang,ada jek yang tak kena.tuh tak betol, ni tak betol.tensen weeeiiii.

gambar takde kaitan dengan entry

tengok ah apa dah jadi dengan blog aku sekarang?semak gila kan.hukhukhuk.kalau korang korang taw macam mana nak dapatkan template blog yang ok ok, gtaw lah aku.nanti aku belanja eskem mesia.boleh la weh.tolong lah aku.(=_=)

buat sementara waktu ni, template yang entah apa apa ni aku guna dulu.nak p menuntut jap macam mana nak touchop blog kasi cun sikit.tuh ah, dah elok template aku yang aritu, gatal tangan p godek godek.sekarang dah menyesal.padan muka aku.=(

ok lah, aku nak p cari tutorial pasal blog jap.kalau korang korang boleh tolong pon lagi cun.tolong lah wei.plizzzzsssss......

nota jari kaki -->moral of da story, jangan nak gatal gatal p ubah benda tak tentu hala kalau taknak tepuk dahi bila da jadi.

adios
assalamualaikum

4 kutukan sopan diterima:

Green Apel said...

cuba guna minima template yang dekat templates design, yang tu okei kot boleh pilih yang mana simple...huhu

Aizuddin Hanis said...

huhuhu~~ lain kali save dulu templete sblm nk tkr y lain...huhuhuhu~~

hans said...

hahaha
sokong komen Hanis diatas
patut kena save dlu
nak buat macam mana
nasi dah jadi bubur
hehehe

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

Miss Shizu said...

Green Apel > memang guna template blogspot nh je pon.

aizuddin > huu.dah save.tapi biler guna yang tuh, dah bertukar gak..

hans > tuh r.tp cam suka plak yang baru ni.hehhee

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design