Engkorang Yang Best

Friday, March 26, 2010

Check b4 korang nk bli kete 2nd hand...

Assalamualaikum...

Jam kat lappy kesayangan aku skang nh dah hampir berganjak ke 5 pagi..aku still ta tdo ag..apsal???sebab kalau aku tdo kompom ta bangun semayang subuh cam pagi tadi..so, aku ngadap depan lappy terchenta nh n hapdet blog lagi...sungguh rajin kan dak comey nh..hahaha...=]..baru pas tukar header blog..ntah apsal angen rajen aku dtg pepagi bute nh...so, aku dengan rajinnyer menukar header blog aku...busyan r plak pepagi nh ditambah ngan bunyik dari perut nh..tade mende nk mkn..hukhuk...[siler jangan caye okeh]
tadi aku usha email yahoo aku..lame da kot ta jenguk...tetibe ader satu email yang aku ase nk share ngan kengkorang kat cnh..so, layann..

5 Taktik Terbaekkk dari Ladang Pendatang Asing Tanpa Izin Menyeludup Masuk Malaysia...

Anak tangga ke 5 di ungguli dengan cara dalam beg pakaian...
 korang penah pk ta care camnh?hahah...




Ke 4 laagi style dowh...dalam dashboard kete..giler kentang r dorang nh...
 tak mati lemas ke r wat cmnh?



Yang ke 3 lagi gempak..dalam rear sit kete..
 agak2 korang sanggup ta wat cmnh?


No 2 plak dorang nyuruk kat dalam bonet depan kete..ala, tempat enjin sumer tuh r...
 Kalau korang rase kulit korang da cam kulit biawak siler2 la wat cmnh yer..

Yang nh pemenang tuk carta kali nh...kat front passenger depan kete korang..
 bijak memang bijak tp kantoi gak r..hahaha

so, aku nk nasihat kan r kat korang2 yg nak bli kete terutamanya kete 2ndhand tuh kan, bawak2 la g check up bakal kete korang tuh, mane la taw ader bende2 cmnh ker..hahaha...

adios..
assalamualaikumm...=]

2 kutukan sopan diterima:

cik zatil said...

firstly cantik header belog
kamu cik nana..hehe

dasatnya sampai nyorok
di situ bapak nye..

cruelgurlz said...

mekaseh yer puan zatil...

itulah pasalnyer..dasat sungguh mereka nk menyeludupnyer pasal..huu

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design