Engkorang Yang Best

Thursday, March 18, 2010

berita tergempar...siler bace sampai habes...

Assalamualaikum....

arinh agak keletihan sket la...g FineArt pown lambat sket..kul 9.30 baru aku smpai...banyak keje skang kat sane..even aku keje tuk seminggu tp ta bermakne aku tade keje nk buat...arinh aku dapat siapkan 3 design...2 dah kompom 1 lom ag..balik keje tadi kul 6 lebey...aku g cari berus cat sebab nk tolong mak cat tayar kat depan umah...sebelum tuh abah suh g umah cik rahim penghulu sebab dier nk bincang pasal papan kenyataan blok.perghhh...giler banggga gak r..hahaha..[riak r plak]..okeh, dapat ag 1 job..nk kene setel kan sebelum aku balik perlis...siap sumer terus masuk umah n masak nasik...bukak paip..ciss, air paip tade lagi..hampeh tul r...[umah aku tinggi, so air paip agak slalu gak r tade]...

******************************

okeh..stop citer sumer nh..sebab bukan ape yg aku buat arinh aku nk citer..sebenarnye aku nk story pasal sumthing yang sangat2 pemes skang kat dunia blog nh....hebat sungguh ape yg aku nk story kan nh...btol..sumpah aku ta tipu...ta caye korang try r research kat tenet..kompom jumpe...ape ader ngan aper yg aku nk citer nh pown aku senirik tataw..yg pasti mesti ader sumting spesel kat sumthing nh..[sori yer, ayat aku agak kelam kelibut yer..hee..saje nk bikin gempak..hahaha]..

***********************************
five
four
three
two
one

****
taraaa....


alam maya, 2010 -  dunia blogging hari ini dikejutkan dengan penemuan blog baru yang diberi nama Realiti Konspirasi. siapa pemunya?apekejadahnya semua ini?mengapa terjd sebegini? shizu da cruelgurlz mengupas dengan minda mengenai Realiti Konspirasi.

  *******************************************

 header blog encik zack

Masyarakat hari ini seakan akan lupe ape yang berlaku di sekeliling meja makan mereka ketika khayal dan khusyuk mentelaah dan mengulangkaji di blog tersebut. Menurut satu sumber yang enggan namanya disiarkan, dia seakan2 gelisah jika tidak dapat mengadap pc atau laptopnya untuk mentelaah mengenai blog ini.blog yang kini semakin femes di kalangan blogger malaysia telah dipilih sebagai blogger of da month kat gengblogger pada bulan januari yang lalu. Satu sumber lain pula berkata, dier telah bermimpi bertemu dengan naga buaya apabila terlupa untuk membuka blog tersebut. Hampir setiap hari blog tersebut menambahkan follower terbaru nyer. Maklumat terkini, kira-kira 1440 orang menjadi pengikut setia blog tersebut.

 penggemar blog Realiti Konspirasi.

ape yang sangat membingung dan menambahkan tahap kepeningan kepala dan minda penulis, penulis blog ini merupakan seorang warganegara malaysia yang sangat biasa dan bukannya luar biasa.namun, beliau berjaya menjadikan diri beliau sesuatu yang luar biasa. hasil dari selidikan yang penulis buat selama 34 jam setengah tanpa henti [sila percaya] penulis blog  Realiti Konspirasi ini sebenarnya adalah seorang lelaki. dengan ketinggiannya yang hampir sama tinggi dengan pintu bilik air umah uwan penulis dan berat badan yang hampir sama dengan getah sekerap abah yang kene curi, penulis dapat merasakan sejuk sebab ari da malam. oopppsss..maaf.penulis dapat merasakan bahawa encik zack adalah benar benar lelaki walaupun kadangkala beliau terjambukan mukanya.=]



apa yang penulis dapat tahu, encik zack merupakan orang negeri sembilan.[walau pun lahir kat melaka].yeayy..hidup negeri sembilan..=]

maaf.iklan tetibe masuk.okeh sambung brite.


encik zack atau nama yang penulis tak pasti sape bg.mungkin jiran beliau punya kawan atau mungkin orang lain.penulis malas nk tambahkan pening kepala lagi pk pasal nama beliau..nama yang penulis sendiri tak pasti penuh atau kosong adalah zuhairi md rahim.dimana dan bagaimana beliau mendapat nama zack itu tidak pula penulis tahu.encik zack dapat melihat dunia yang fana ini pada tanggal 26 mei 1986 tp pade hemat dan pikiran penulis, beliau dapat melihat dunia yang fana ini mungkin 2 @ 3 hari dari tarikh diatas. kenapa?sebabnye penulis berani pecahkan telur ayam n campak masuk lam kuali cakap camtuh sebab baby lahir2 mane der yang da bukak mate...so, sebab tuh encik zack nh dapat lihat dunia yang fana nh 2 lmbt sket..beliau boleh dikategorikan sebagai seorang jejaka jambu yang agak bijak lagi cerdik dan hensem kerana berjaya melanjutkan pengajiaannya ke jepun..

untuk pengetahuan semua, jika encik zack ini tidak menghapdet blog beliau, maka akan ramai lah orang dari seluruh pelusuk dunia blogging mahupown mukabuku yang gelisah,resah jiwa kacau dan sebagainya.maka akan penuhlah mukabuku encik zack dengan soalan cepu cemas dari peminat beliau..=]..beliau juga sgt penyayang  suker akan kucing dan merupakan kipas susah mati mu..manchester united hokeh..=]

okeh.cukup sampai sini dulu penulis dapat huraikan mengenai encik zack.kepada mereka yang diluar sane, jom terjah blog Realiti Konspirasi. penulis berani gigit tembikai manis kalau korang rase bosan kalau korang bace blog tuh..


peminat ramai, earning nuff Realiti Konspirasi kompom tinggi...shizu da cruel melaporkan untuk berite di alam maya..=]
[kepada encik zack sile jgn lupe untuk belanja penulis yer]

p/s : kepada semua peminat dan pengikut setia serta tuan empunya blog Realiti Konspirasi sila jangan marah mengenai en3 di atas..ianya di tulis kerana aku begitu excited dan teruja mengenai blog tersebut..=]..maaf yer sumer..segala penambahan karutan hanya perisa tambahan yang ditambah bg menyedapkan lagi penceritaan.tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia..=]

3 kutukan sopan diterima:

Edriena Hazelina said...

oo.. suke blog zack jugak eh?
ramai da yang suke blog die nie rupenye.

cruelgurlz said...

aah..blog dier nh besz r..
giler pemes da dier skang..huu

NSA said...

wei..blog dia nie best..aku slalu baca...tapi best lagi blog nie..dia wakil malaysia untuk contest nuffnang..foloower dkt 7000...www.inibelogsaya.blogspot.com
apa pon jgn lupa follow blog aku k..
www.nsa-notsoamazing.blogspot.com

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design