Engkorang Yang Best

Saturday, July 17, 2010

Imam Muda

Assalamualaikum...

hye olls....hye sumer pengikut setia aku...hye jugak kat silent reader aku...hye jugak kat sesape yang sudi dtg sini...hye jugak kat mak anon2 sumer...=))
*brape banyak hye da???*


imam muda kebanggan ramai...=))

korg layan ta imam muda??ala, rancangan yg nk cari imam tuh...kat astro oasis...imam muda nh setiap jumaat pukul 9 malam...malam nh da masuk minggu ke lapan da pown...episod yg 1st tuh jek aku ter miss..sebabnyer time tuh aku kat perlis ag..so, tak dan nk tgk...pastuh, start minggu ke2 smpai la arinh, aku ta penah miss ag...


nh bukan imam muda yang kiter cari yer...=)) 

aku suker program nh...aku rase nh la rancangan realiti yang paling best stakat nh....rancangan yg dapat smbutan org ramai smpai masyarakat dunia [SINI] pown taw pasal rancangan nh...program pertama yang berbentuk islamik yang dpt diterima ramai...bangga tuh...=))


malam tadi, 2 org tersingkir..im nuri ngan  imam muda azhar...sedey jek...aku paling ta suker biler mudir ngan mursyid tuh kuar time da nk abes tuh....mesti nk singkir kan org..huu...mencik r gini...ta suker2...tp ini realiti yang harus diterima...bese la, dah memang adat pertandingan...ader kalah ader menang..tp yg nh best sebab tade undian sms...based on ujian mingguan ngan praktikal yang imam muda nh buat..kalau usaha dorg nh lebey, so markah pown tinggi la...kalau ta, markah pown ta berapa la..


hanya ini yang tinggal skang...


imam muda taufek


im aran..=))
*aku suker dier..wink..wink*wakil n9*=))

im asyraf
*suker yang ini juge..=))*

im hizbur


skang nh tinggal 4 org jek imam muda dari 10 org...6 dah tersingkir...mintak2 minggu depan dah tade yg tersingkir..biar jek 4 org tuh g final...huu...hujung bulan nh final imam muda...aduhhh...cam cepat jek mase berlalu..dah nk abes da program nh...


aku suker program nh sebab kalau tgk sumer peserta yg join tuh sumer ader kelebihan tersendiri...bukan sebab aku pompuan, so aku suker..tade la camtuh...tp, program nh nk cari sorg imam...pemimpin mase depan..pemimpin yg boley bergaul ngan memane pihak....


ye r, org kan slalu hengat biler imam jek kene duk masjid 24/7...ta ley nk bergaul ngan sumer org..kene kawan ngan ustaz2 jek..tp sebenarnye imam nh pemimpin yang boleh bergaul ngan sumer org...ta kire artis ke, org jahat ke, org baek ke, org tuh penah wat slaah ke, ta kire la sesape jek...asalkan dier bijak bergaul dan buley tarik urang ramai tuk dekati islam...


smuger program yg macam nh akan dapat diteruslan lagi...buat imam muda yang da tersingkir, anda juga hebat sebenarnya..mungkin bukan rezki anda untuk mara ke peringkat yang lebih jaoh dalam program ini...tp walau apa pown, perjuangan anda bermula biler anda menamatkan rancangan ini...diluar sane ramai lagi yang memerlukan bantuan dari anda..semoga anda imam muda yang dicari oleh masyarakat...=))


gmbr nh tade kaitan ngan citer kat atas..saje nk mencapap...hee


adios..
assalamualaikum...


credit : SINI

8 kutukan sopan diterima:

hanny maness said...

akak!
hani suka asyraf n nuri.
sedey nuri kluaq da. huhu :(

Miss Shizu said...

hee..akak suker asyraf ngan aran..=)

velasrizal said...

bagus pgrm realiti ni kan..



Jersi Baru Arsenal Musim 2010/2011

Miss Shizu said...

velasrizal > yuppp...program mcm nh la patot diadakan...

cik zatil said...

semalam 1st time tgk
imam muda sbb hani
suh tengok..

best gak.. aran tu cam
baik je muka dia
kecil molek..

hehe..

:)

Miss Shizu said...

cik zatil > hee..aran memang bez..=))

Peminat Katie Holmes said...

aku suka tengok asyraf.

Miss Shizu said...

peminat katie holmes > same la kiter...=))

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design