Engkorang Yang Best

Tuesday, July 6, 2010

biler aku malas nk buat en3 baru, ini yang akan aku buat...=))

Assalamualaikum...

tag nh da lame aku peram...so, pg nh baru aku berkesempatan nk jwb nyer...jom layannnn...=)..so, cik mannes, ahkak da buat keje skulah yang kamoo bg nh...=p


1. apa nama blog & kenapa letak nama tu 
- kisah seorang aku, dedulu letak jiwa kusut minda serabai pastuh baru tukar ke kisah seorang aku...aku pown pelik apsal aku letak jiwa kusut minda serabai dulu..gaknye memang aku nh sentiasa kusut kot...hahaha...ag satu, dedulu konon2 nk wat ayat2 yang bersastera bagai la kat setiap en3..last2, haraammm..memula je rajen..hee...so, aku pown tukar r tajuk blog ke kisah seorang aku sebab blog nh tempat aku bebel pasal aku...=)

2. apa url blog anda & dari mana datangnya
- cruelgurlz.blogspot.com..memuler dulu belog aku nanagilercamera.blogspot.com...pastuh ntah cmner, aku rase cam aku terlalu open lak citer kat situ..so, aku amek keputusan tuk private kan belog tuh...passtuh, ntah cmner aku rase nk wat 1 ag blog untuk public plak..cruelgurlz tuh aku amek sebab aku rase aku nh sgt la kejam org nyer..huu..tol ker???=p

3.apa method penulisan anda?
- aku tulis ape yang aku rase..kadang2 sedey, kadang aku suker membebel..so, ikut suker ape aku rase nk tulis, aku akan tulis...

4.pernah terasa nak hapuskan blog anda tak ? kenapa?
- ta penah kot...sebab aku rase kat belog nh lagi senang aku nk story ape yang aku rase...

5.pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
- penah..yang aku taw along aku...belog aku yang 1st aku tutup sebab dier gak r...hahhahaha..dier suker nganjeng ape yang aku tulis...yang len2 aku tataw...

6.apakah perasaan anda bila ada org kata blog anda buruk sedangkan ada yg kata cantik ?
- aku ta penah kesah org nk kate ape..sebab dedulu ader yang kate belog aku nh ta sebest belog incik z da pemes blogger tuh..aku sikit pown ta terase...sebab aku wat belog nh pown tuk suker2 jek..

7.bila blog anda diberanakkan ?
-kalau nk ikutkan yang 1st en3 tuh r belog nh diberanakkan oleh aku...=p

8.siapa org pertama yg tahu anda ada blog ?
- ontah...aku sendiri pown tataw...

9.apa perasaan anda bila org mengatakan blog anda di campus ?
- ade ek?hee...wat tataw jek..rase nyer ta salah kalau nk berblogging kot...kalau ader yang nk mengate tuh lantak r..malas maw pk..=))..org kate, idup nh pendek jek, so pandai2 la nk manfaatkan..oopppsss...cam tade kene mengene jek..hahaha

10.sila senaraikan 5-10 nama utk di tag
- kang kalau aku tag kang, ader yang ta buat...orng yang aku ta tag kang beria2 nk buat...so, sesape yang rase da tade idea nk wat en3 baru tuh cam aku nh, siler2 la jawb tag nh...hee...

-tammat-

2 kutukan sopan diterima:

cik zatil said...

teringat dulu-dulu i pggl
u cik kejam..hehe

:)

Miss Shizu said...

hee..=))

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design