Engkorang Yang Best

Friday, July 16, 2010

Amek la...

Assalamualaikum...

1st skali aku nk mintak mahap bebanyak sebab skang da jarang hapdet belog nh...walau aku taw aku tade la ramai feminat, pengikut setia aku ta de la sampai riban riban, tp im still wanna say sory to all...butul kate mr zatil, kiter buat belog nh bukan untuk diri sendiri...kiter buat belog sebab nk bg org bace...thanx bro, sebab sedar kan aku...kalau korg kate korg buat belog sebab diri sendiri, nape korg public kan belog korg...nape korg ta private kan je belog tuh??? biler korg sendiri yang public kan belog tuh, otometik la korg buat belog tuh tuk tarik org gune tali suh dtg bace en3 yang korg tulis tuh...abes tuh, klau ta, nape korg susah payah letak nuffnang tuh pastuh buat tajuk en3 yang gempak2 tp sebenarnyer tade pape pown..juz nk tinggi kan traffic light jek...

akuh..=))
*ape motif letak gambar nh pown aku tataw la...hee*

okeh stop, panjang sgt da mukadimah atas tuh...laen yang aku nk post kang laen plak aku post...hee...okeh, tamaw merepek panjang, ari pown da petang, jap g da nk balik...keje pown da setel...aku juz nk gtaw yang aku dpt award lagi...thanx to bro cupZ sebab bg aku award kat bawah nh...


cam yang bro cupZ nh tulis kat en3 dier, dier ta pakse sesape tuk sebarkan award nh..dier pown ta larang sesape yang nk amek...so, sesape yang rase nk amek award nh, siler2 lah kan...kalau korg nk simpan sorg pown tape...buat sumer2 pengikut setia aku, aku hadiahkan award nh khas tuk korg sumer..thanx sebab sudi ikut belog aku nh..=))

adios..
assalamualaikum..

ps : malam nh imam muda...doakan aran n asyraf ta tersingkir ye..=))

nuri,asyraf,hizbur,aran,taufek,azhar

3 kutukan sopan diterima:

a d r e y n i e e l i s y a said...

meh naikkan traffic light kat sini..
kc ijau jerk..

cik zatil said...

saya tulis belog untuk
dek nana baca..

hehe..

kalau xmo org baca
privatekn blog
bc sesorg..

kalau nk org baca
xbg komen offkan
komen mode..

heheee..

Miss Shizu said...

a d r e y n i e e l i s y a > tq2..

cik zatil > btol2..sye suker bace belog kamoo kakak...

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design