Engkorang Yang Best

Wednesday, July 7, 2010

award lagi..=))

assalamualaikum....




nh la award nye...


tgk tajuk pown kompom da taw an..hee...thanx ya mr raafixaziz sebab bg award nh...=))..
award friendly visitors kate nyer..friendly ke aku nh???hahaha..hanya korg2 yang rajen menjenguk ke blog aku nh la yang dpt nilai aku nh cmner...kang aku kate aku nh friendly kang ader yg menyampah plak kang...so, better korg sendiri la yg wat keputusan...nh award ke3 aku stakat nh..thanx ya sape2 yang bg award nh..jase korg2 ta kan aku lupe r...=))

thanx gak kat sumer2 pengikut2 setia aku yang sentiasa ta berbelah bg tuh yer...thanx gak kat korg2 sumer yang sudi jenguk2 lagi belog aku nh walau skang da jarang hapdet da...

okeh k..stop it...kang panjang plak aku bebel kang...okeh, org yang bg award nh suh aku bg kat 10 org agi...so, jum usha sape yg sungguh bertuah tuh..

---------
-----
---
--
-


---------
-----
---
--
-

---------
-----
---
--
-
10. sumer follower aku...

pastuh kene letak back link plak..tp, sebelum letakkan link-link ni, delete dulu nama yang pertama, supaya nama yang berada ditempat kedua akan berada ditempat pertama, nama ditempat ketiga akan berada ditempat kedua dan seterusnya. Faham kan ? Pandaiiiiiinya ! Dan, nama korang pulak letakkan ditempat yang terakhir iaitu ditempat kesepuluh. Buat tu, biar adil dan saksama. Berani kerana benar !! Kalau buat betoi-betoi, jumlah backlinks yang korang dapat camni lah.

Ketika posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5

Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125

kat bawah nh la backlink tuh..Sekarang aku kena buat 10 Backlinks pulak. Oh, cara bagus nak naikkan traffic. Check this out. :)

Bagus kan ?nh kire cam care nk tmbh trafik gak r...=)) So, apa lagi, penerima awards semua buat la apa yang patut ye. Kepada bloggers lain, try la Backlinks ni. Selamat mencuba. :)



6 kutukan sopan diterima:

hanny maness said...

aiyooo~!
hani blur. ape blacklink tu?
nape manyak2 number ni?
hukhuk
dala nama hani 1st sekali. hihi

Miss Shizu said...

huu..back link tuh cam nk suh org dtg belog kiter kot...ntah r akak pon tataw...men wat jek..=p
pastuh yg no manyak2 tuh asenyer no tuk trafik belog..

pawaka19 said...

kalau trafik posisi 1 tu leh maintain..pergh

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Negara Jutawan Fakir Yang Sebenar"

Lt. fDanialz said...

huih banyak nye no backlink tu..



anyways, nice entry =]

Kenape lelaki selalu dikaikan dengan terer matematik dan suka tengok bola [Jawapan]
► Play. ▌▌Pause.

donnyien said...

salam...boleh berkenalan?..hehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha.thanks sebab bagi award.

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design