Engkorang Yang Best

Tuesday, June 22, 2010

im sori....

Assalamualaikum...


dah kul 2 lebey skang...mate aku still segar bugar..entah ape yang aku pk aku senirik pown tataw...ooo, luper plak..pagi nh ader bola..spain vs honduras..aku pilih spain r..name besar tuh..kalau kalah gak ngan honduras tataw r kan..tadi switzerland kalah ngan chile...1-0..arituh dier ratah spain, so arinh dier kene plak ngan chile...

okeh stop pasal bola...en3 nh aku wat tuk sum1..ta payah la sebut name sape..tp aku memang sgt2 rase bersalah sgt ngan dier....biar aku namakan dier S jek..

s, aku taw ang sedar kewujudan blog aku nh...sori, aku bukan gurlz yang penakot ta brani nk face to face ngan ang...tp aku rase care nh lagi better...aku da try kol ang..aku try msg ang..tp ang ta penah nk dengar penjelasan dari aku...ang anggap aku yang salah lam hal nh..


okeh s, aku taw..ape2 pown memang aku salah...seyesly aku nk ang taw yang aku ngan j memang rapat scene beberapa taon lepas...b4 ang dtg lam idup dier ag s kitorg da kawan..segala ape masalah j sumer dier ngadu kat aku..

s, aku tanak ang salah anggap kat j..aku kenal j..dier setia..aku tgk sendiri time awek dier tinggalkan dier dulu..aku npk cmner dier sengsara time tuh smpai ang dtg lam idup dier...aku taw j syg ang sgt2..aku taw cmner dier cinta kan ang sgt2..kalau ta, takan dier sanggup maki aku sebab aku tersilap beli barang yang pesan kat j...kalau ta, takan dier sanggup tpon aku kul 3 pagi semata nk tanya mana tempat makan yang bukak ag sebab nk bawak ang g makan...

aku ta sangka plak yg ang memang ta suka ngan relationship kitorg dari dulu lagi...apsal ang ta gtaw awal2 kat aku s?kalau aku taw dari dulu aku elakkan diri aku dengan j..kalau ta, aku takan rapat ngan j camne aku rapat ngan dier skang...

s, aku nk ang taw..memang aku sayang sgt2 kat j cmner dier syg kat ang..tp sayang aku ta lebey dari sayang sorg kawan tuk kwn bek okeh...ta pernah terlintas kat ati aku nk sayang j lebey dari sorg kawan walau dulu kitorg penah try...tp ta bley...

s, j memang dah ditakderkan jodoh ang...korg pown nk tunang da ta lama lagi...aku tanak sebab hal2 keciq ang ngan j gadoh besar...aku sentiasa doakan yang terbek tuk korg 2...

J, sori aku tapat dtg tuk majlis ang..aku keje beb..ag 1, aku tanak jd punca ang ngan awek ang gadoh ag...cukup r stakat nh our frenzship..aku takan buat apa yang awek ang ta suka ang buat....all da best frenz...u r da besh frenz i ever had...=))

adios..
assalamualaikum...

7 kutukan sopan diterima:

Hapiz Rahman said...

betul-betul bebel ni.. :P

Hapiz Rahman said...

betul-betul bebel nie.. :P

Miss Shizu said...

huu...=)

Farid MOFASAD said...

kalau rasa bersalah mohon la maaf secara terbuka...

ok...



apa2 masalah kena setel
jgn cam 2 saja...

ok.


peace


(^_^)



...
JOM IKUT TIPS GUA NAK KEJAR FOLLOWER DENGAN CEPAT

Miss Shizu said...

Farid MOFASAD > dah try mintak maaf secara terbuka da..tp ntah r...nothing change...

ravishingpeacock said...

huhu.mayb de hkmah sume ni huhu

cik zatil said...

tacin plak, semoga
segalanya selesai
dengan baik..

ameennnn...

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design