Engkorang Yang Best

Wednesday, February 8, 2012

Layan... :)

Assalamualaikum


Mak ai,dah masuk bulan 2 tahun 2012 rupanya.bapak la lama aku tak update blog ni.haha.nampak sangat vitamin M dah mula menyerap dalam badan aku ni.last entry pon update guna phone.bukan nak belagak,tp time tuh saja nak test guna jek.

diam tak diam hari ni dah 8/02/12.makna nya dah 10 bulan aku bersama dengan mr.mok.dah macam macam yang kitorg lalui sama sama.takda lah sama sama sangat,bukan nya satu rumah pon.ye dak?hahaha.untuk bulan ke 10 ni aku rasa aku dah cukup kuat nak tempuh segala apa yang datang kot untuk hubungan kitorang ni kot.hurmmm,ntahlah.aku dah malas nak pikir sangat dah.bagi aku kalau dia betul nak kat aku,dia akan usahakan sampai dia dapat.kalau betul aku istimewa kat dia, makanya aku akan jadi yang istimewa kat dalam hati dia.

aku dah malas nak cakap lebih lebih pasal relationship kitorang.aku layankan saja sekarang.

mok,ini yang awak nak kan?awek yang selumber.yang layankan je hubungan mcm tuh.yang sentiasa buat macam takde apa2 jadi antara kita.yang kalau ada masalah anggap macam takda.yang sentiasa ketawa walaupun sebenarnya hati dia tengah menangis.

kalau dengan cara saya macam ni boleh buat hati awak senang,ok takpa.saya layankan.pasni no more budak cengeng depan awak lagi.dia akan cuba telan dan hadam segala apa yang dia rasa tuh sendiri.

p/s : dulu dulu kala,kalau saya atas moto pon takde masalah.kalau awk ada kerja pon tak kisah,sanggup on call.sekarang semua benda dah jadi masalah.on call atas motor awk kata bising.on call time buat kerja awak kata susah sebab awk nak kerja.saya ketawa je bila awk cakap macam tuh.dalam hati saya Tuhan je yang tahu segala nya >T_T<

1 kutukan sopan diterima:

Scha Nur said...

shizu, hugsss..

be strong my dear..be strong..biasalah hubungan ini dada turun ada naik nye..yang penting sama2 berusaha tuk yg terbaik..

scha doakan yg terbaik for both of u.

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design