Engkorang Yang Best

Monday, June 6, 2011

lagi lagi mok...

Assalamualaikum




dah pukul 12.34.still tak tidur lagi.mata macam terang semacam jek malam ni.padahal esok nak kena bangun pagi sebab nak bangun sahur.dah niat nak puasa esok.nak habis ganti puasa tahun lepas.tadi macam dah pesan kat incik mok suruh kejut,tapi macam tak boleh jek.so,kena pasang alarm sendiri.kang tak pasal pasal tak bersahur aku.sudahnya tangguh lagi puasa.

semalam baru jek cakap rindu mok.tak dan nak rindu lelama,bangun pagi jek terus on call.hahaha.siap suruh dia teman aku nak g makan kenduri lagi.hihi.thanx mok.

semalam aku keluar shopping + tengok wayang dengan adik aku.beli handbag,sandle ngan tudung.tapi tudung tuh hilang entah kemana.puas dah aku cari.puas dah suruh adik aku selongkar kereta.memang takde.walhal time nak balik tuh memang aku nampak ada dalam beg.sampai rumah tudung takde.dua pulak tuh aku beli.terkilan sangat.tak tahu kenapa aku rasa terkilan yang teramat.

tadi time on call dengan mok,cakap dengan dia yang aku terkilan sangat sangat tudung tuh hilang macam tuh jek.lepas tu mok cakap takde rezki aku.dia tak bagi aku pikir lagi.tapi still pikir jugak untill now.sedih woo baru beli tapi hilang macam tuh jek.huhu

tadi on call dengan mok dari siang.then stop kejap.lepas isyak sambung lagi sampai la pukul 12 tadi.dia dah mengantuk.nasib baik dia mengantuk.kalau tak,memang sampai sekarang la kitorang still on call lagi.hihihi..nak buat macam mana,call free.so,gayut lah sampai nak tercabut telinga sekalipon.orang nak marah?apa aku kesah.bak kata mok,bukan mintak duit dia pon tolong bayarkan bil.bukan pinjam telinga dia pon kalau kitorang on call.

petang tadi entah macam mana aku macam terasa hati dengan mok.tak tahu kenapa sejak 2 menjak ni aku mudah sangat terasa dengan apa yang dia cakap.style aku,kalau aku dah terasa dengan orang tuh,aku lebih senang diamkan diri.walau pon tengah on call,tapi aku kurang bercakap.mok dah faham sangat dah.kalau memula bising,aku jek yang bercakap sampai dia nak bercakap pon tak boleh,tapi tiba tiba jek ter senyap,makna nya adalah yang tak kena tuh.adalah yang aku terasa.huhu

satu sikap mok yang aku suka sangat,dia tak boleh kalau aku diam.dia rasa hilang aku.tuh yang syok.kadang kadang buat dia rasa bersalah.hahahaha.jahatkan...tapi tak lama pon.sebab nanti mok pulak yang saja menyakat aku.dia pulak yang diam.last last aku yang kena pujuk dia balik.hahaha.pernah sekali tuh kan,aku konon nya nak merajuk lah,gedik sangat lah kononnya nak suruh mok pujuk.tp tiba tiba dia yang macam terasa.aku rasa bersalah.terus aku nangis mintak maaf.mok kompom kalah dengan air mata aku.hahaha.tapi tak selalu la.dia selalu cakap aku cengeng.sikit sikit nak nangis.aku sendiri pon pelik,dengan dia jek aku selalu nangis.tak boleh kena langsung.huhu.gedik kan?hahaha

eh eh,tiba tiba baru aku perasan yang entry aku kali ni n yang sebelum sebelum ni semua duk cerita pasal mok.tetttt...hihi..ok dah dah stop stop.kang ada yang menyampah kang.

ok lah.maw tidur dulu lah.esok maw bangun pagi.nite semua.thanx for reading here.

2 kutukan sopan diterima:

misz h0neyz said...

hYe...
j0m j0in GA h0neyz http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/06/like-giveaway.html
;)

cik zatil said...

tumpang lalu jap
lawat nana..

:)

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design