Engkorang Yang Best

Sunday, February 20, 2011

aku bukan geng kapal lagi..=)

Assalamualaikum..


sejuta kemaafan aku pinta sebab dah terlalu lama aku tinggalkan blog ni sebab nak g menjelajah ke luar negara.ehh,takde lah.tipu jek.hahahaha.ini hari dah 20hb februari.tp entry untuk bulan ni baru nak masuk yang ke 4 kot kalau tak salah aku..kalau tak salah la,kalau salah sori la.maleh nak p usha kat page aku.=p

thanx sangat sangat kat sesapa yang still masuk lagi blog ni + still follow blog yang hentahhapahaphentah ni.thanx sangat sangat weh.terharu aku.dah lah blog ni dah bersawang,pastuh ada lagi yang sudi menjengah.siap folo lagi.a big hug for all of u.love u so much.xoxo

banyak sangat story maw story kat sini.tapi tak taw dari mana nak mula.oh ya,sengaja nak maklumkan bahawasanya sekarang aku bukanlah geng kapal lagi sekarang ni.kenapa?entah,aku pon tak punya jawapan untuk segala persoalan ni.penat weh asyik nak pikir pasal benda ni jek.takpelah,anggap dugaan Ilahi untuk jadikan aku lagi tabah nak lalui semua ni.pada semua yang listkan blog aku ni under geng kapal,thanx ya.tapi sekarang dah bukan lagi.*peace*..so,kalau korang still nak list kan blog aku dalam bloglist korg,bolehlah korang pindahkan ke senarai yang selain geng kapal.tapi aku still listkan blog korang under geng kapal kat blog aku.saja,malas nak ubah.hihihi


apa nak share dengan korang eh?hurrrmmmm..nak upload gambar kenduri danish itu hari malas sebab gambar tak habis edit lagi.nak stori pasal karoke semalam pon takde mud sebab gambar semua kat henset akak aku.nak cerita pasal hantu mak limah balik rumah,macam dah basi jek.so,nak story pasal apa ni?ce citer ce citer..


penat dah lah pikir.nak p rehat jap.kang rajin kang aku story lagi.papai

7 kutukan sopan diterima:

cengkerangcipot said...

blog bersawang ye? g pgil maid suh bersihkan.. ehehhe
peace! :)

pak long said...

salam...
saspen tunggu abih cerita ni..

Ummi said...

ohhh..kenapakah..dah kurang 1 ahli :(

Miss Shizu said...

cengkerangcipot -->hehehe..maid dah lari la...=p

pak long --> ape yg saspennyer?

ummi --> huu..nak wat cmner?saya tak mampu nak ubah takdir..=)

mY HeArT wiLL gO On said...

kita senasib... sy pun bkan lg ahli geng kpal...

Le Jr. said...

haha...

swizbook
Planet Wan

Ainul Hayat said...

kenapa bukan ahli geng kapal?

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design