Engkorang Yang Best

Wednesday, October 6, 2010

graphic designer to admin clerk...is it funny?????

Assalamualaikum...


lame da ta menaep kat sini...maknenyer da lame tade en3 baru kat sini...aku jd makin malas nk share pape da kat sini..ntah r...tataw r apsal...kang aku citer yang bukan2 kang ader yg nyampah lak...ntah r..bukan senang nk puas kan ati sumer pihak an...

saat jari jemari aku yang mulus fulus kulus ntah apekejadah nyer sumer yang lus2 lah nh rancak menari atas keyboard laptop aku nh, aku bukan lagi staf kat fine art advertising tuh..aku da jadi staf kat hang tuah furniture & sawmill sane tuh..ala, kalau aku terangkan pown bukan korg taw pown kat ane...aku keje kat sane as a admin clerk...aku ulang ag skali admin clerk..aku tinggalkan kerjaya yang memang aku nk selama nh iaitu graphic designer semata2 nk jadi admin clerk...biar ade org ckp aku bodoh sebab amek keputusan bangang nh, tp aku rase sgt berbaloi2..macam iklan celcom tuh...

ok stop..aku rase cukup stakat nh dulu...aku tataw ape motif menaep yang macam haram jadah malam nh...

adios..
assalamualaikum...

2 kutukan sopan diterima:

Bro Framestone said...

he..23x xkisah la kerje ape pun..asalkan berbaloi-baloi huhuhu

bro kelulusan degree business... major human resource

tapi kerjaya pulak as programmer.. lagi jauh kan huhu

anyway salam kenal dari bro

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

jazzeyra said...

good luck nana.. :) pelbagaikan dlm resume.. hehe

 

The Journey Of Nana Template by Ipietoon Cute Blog Design